Personvern og Cookies

Personvern og Cookies

Hvem vi er

 

Vår nettstedsadresse er: https://www.oslokranbilservice.no/
Behandlingsansvarlig er Oslo Kranbilservice AS og vi kan kontaktes på oks@oslokranbilservice.no

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

 

Kommentarer

 

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

 

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

 

Media

 

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

 

Kontaktskjemaer

 

Informasjon som samles inn på kontaktskjema er det du fyller ut. Navn, epost, telefon og evt adresse. Denne informasjonen kommer til oss gjennom e-post.  Vår e-post lagres hos vår e-post leverandør Domene.shop.  Du kan lese mer om Domene.shop her.

 

Informasjonskapsler

 

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

 

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

 

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

 

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

 

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

 

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Analyse

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

 

Google Analytics
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. All informasjon lagres anonymt.

 

Facebook

 

For å kunne vise deg mest mulig relevante annonser tilbyr Facebook annonsering rettet mot brukere av ett nettsted. Facebook som en tredjepart kan bruke informasjonskapsler, web beacons og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å tilby statistikk og målrettede annonser.

 

Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser, og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut herLes mer om Facebook sin bruk av cookies her.

 

Live Chat.
Live Chat vi bruker er Tidiochat. Les mer om Tidiochat.com her

 

Sikkerhets program:
Ithemes Security. Du kan lese mer her

 

Epost og kontaktskjema:
Informasjon som samles inn på kontaktskjema er det du fyller ut. Navn, epost, telefon og evt adresse. Denne informasjonen kommer til oss gjennom e-post.  Våre e-post lagres hos vår e-post leverandør domene.shop.  Du kan lese mer om domene.shop  her.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

 

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

 

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og be om å slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

 

For alle kunder som kontakter Oslo Kranbilservice AS gjennom kontakt skjema, epost eller live chat så oppbevarer vi ikke informasjonen hos oss. Denne informasjonen lagres hos Domene.shop for epost og Tidiochat.com for live chat.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

 

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksport fil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

Hvor vi sender opplysninger om deg

 

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

 

Din kontaktinformasjon

 

Oslo Kranbilservice AS lagrer ikke noe informasjon hos oss. Hvis du kontakter oss på e-post eller kontaktskjema, så vil informasjonen bli lagret hos Domene.shop som er vår leverandør av epost tjenester. Du kan lese mer om Domene.shop her.

 

Kontakter du oss på Live Chat vil informasjon bli lagret hos Tidiochat. Les mer om Tidiochat.com her

 

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

 

Sikkerhets program:
Ithemes Security. Du kan lese mer her

 

Våre rutiner for datalekkasjer.

 

Ved datalekkasje vil vi kontakte datatilsyntet og berørte kunder innen 72 timer.

 

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

 

Google Analytics
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk på nettsiden oslokranbilservice.no. Alt informasjon lagres anonymt.

 

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

 

Plugin: Smush

 

Note: Smush does not interact with end users on your website. The only input option Smush has is to a newsletter subscription for site admins only. If you would like to notify your users of this in your privacy policy, you can use the information below.

 

Smush sends images to the WPMU DEV servers to optimize them for web use. This includes the transfer of EXIF data. The EXIF data will either be stripped or returned as it is. It is not stored on the WPMU DEV servers.

 

Smush uses a third-party email service (Drip) to send informational emails to the site administrator. The administrator’s email address is sent to Drip and a cookie is set by the service. Only administrator information is collected by Drip.

 

Dine rettigheter

 

Den registrerte har rett til innsyn, retting, sletting, dataportabilitet, å kreve at behandling av personopplysninger begrenses og å motsette seg visse former for behandling. Den registrerte har rett til å klage til datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

Datatilsynet kan kontaktes her.

 

 

 

Denne websiden inneholder cookies

 

Denne websiden inneholder cookies. Vi lagrer ikke noe personlig informasjon via cookies og informasjonen om deg som besøkende kan ikke lagres av oss via cookies.

 

Websiden benytter seg av en såkalt sessionscookie: ASP.NET_SessionId. Cookien brukes for å håndtere passordbeskyttete sider.

 

Informasjon om cookies

 

En cookie er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og som lagres av din nettleser. Det finnes to typer cookies, ”vanlige” cookies og sessionscookies. Sessionscookies forsvinner når du lukker din nettleser og lagres altså ikke, mens vanlige vanlige cookies lagres på din PC.

 

Slik kan du unngå cookies

 

Hvis du ikke ønsker å akseptere cookies kan din nettleser stilles inn slik at du automatisk unngår å lagre cookies eller informeres hver gang en webside ønsker å lagre en cookie. Via nettleseren kan også tidligere lagrede cookies slettes. Se nettleserens hjelpesider for mer informasjon om dette. Du kan også slette cookies manuelt fra din harddisk når som helst. Velger du å ikke akseptere cookies kan visse funksjoner fortsatt benyttes, men funksjonaliteten kan begrenses på visse websider.

 

Cookie Policy for https://oslokranbilservice.no/

 

What Are Cookies

 

As is common practice with almost all professional websites this site uses cookies, which are tiny files that are downloaded to your computer, to improve your experience. This page describes what information they gather, how we use it and why we sometimes need to store these cookies. We will also share how you can prevent these cookies from being stored however this may downgrade or ‘break’ certain elements of the sites functionality.

 

For more general information on cookies see the Wikipedia article on HTTP Cookies.

 

How We Use Cookies

 

We use cookies for a variety of reasons detailed below. Unfortunately in most cases there are no industry standard options for disabling cookies without completely disabling the functionality and features they add to this site. It is recommended that you leave on all cookies if you are not sure whether you need them or not in case they are used to provide a service that you use.

 

Disabling Cookies

 

You can prevent the setting of cookies by adjusting the settings on your browser (see your browser Help for how to do this). Be aware that disabling cookies will affect the functionality of this and many other websites that you visit. Disabling cookies will usually result in also disabling certain functionality and features of the this site. Therefore it is recommended that you do not disable cookies.

 

The Cookies We Set

 

When you submit data to through a form such as those found on contact pages or comment forms cookies may be set to remember your user details for future correspondence.

 

Third Party Cookies

 

In some special cases we also use cookies provided by trusted third parties. The following section details which third party cookies you might encounter through this site.

 

This site uses Google Analytics which is one of the most widespread and trusted analytics solution on the web for helping us to understand how you use the site and ways that we can improve your experience. These cookies may track things such as how long you spend on the site and the pages that you visit so we can continue to produce engaging content.

 

For more information on Google Analytics cookies, see the official Google Analytics page.

 

As we sell products it’s important for us to understand statistics about how many of the visitors to our site actually make a purchase and as such this is the kind of data that these cookies will track. This is important to you as it means that we can accurately make business predictions that allow us to monitor our advertising and product costs to ensure the best possible price.

 

We also use social media buttons and/or plugins on this site that allow you to connect with your social network in various ways. For these to work the following social media sites including; Facebook, Twitter, will set cookies through our site which may be used to enhance your profile on their site or contribute to the data they hold for various purposes outlined in their respective privacy policies.

 

More Information

 

Hopefully that has clarified things for you and as was previously mentioned if there is something that you aren’t sure whether you need or not it’s usually safer to leave cookies enabled in case it does interact with one of the features you use on our site.

 

However if you are still looking for more information then you can contact us through one of our preferred contact methods. This Cookies Policy was created with the help of the CookiePolicyGenerator.com

 

Email: oks@oslokranbilservice.no

 

Pin It on Pinterest